Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Junior Member
  Join Date
  Jul 2020
  Posts
  22

  Rekordni automobili

  Postoje kamioni koji su postavili brojne brzine i druge rekorde. Takav se prijevoz ne koristi za isporuku prevelikog tereta, ali savršeno pokazuje nevjerojatne mogućnosti moderne tehnologije. Primjerice, najbrži kamion izrađen na bazi Peterbilta i opremljen s tri mlazna motora sposoban je brzinom do 612 km / h. Da bi se postigli takvi pokazatelji, kapacitet njegovih pogonskih jedinica povećan je na 36 000 litara. s., a njihov ukupni potisak - do 8.618 tona. Težina automobila bila je 3,2 tone. Prelazi 400 metara za 6,36 sekundi, trošeći 452 litre dizel goriva po vožnji. Isti je kamion uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda kao najbrže gospodarsko vozilo u punoj veličini.

 2. # ADS

 3. #2
  Junior Member
  Join Date
  Sep 2020
  Posts
  12
  Suvremene tehnologije omogućuju nam postavljanje rekorda za rekordom. Primjer je utrka Dakar. Snažni kamioni jure pustinjom. Ovo je zaista postignuće naših tehnologija. Volim kamione. Dakle, želim si kupiti takav automobil. Ali za sada samo biram u kojoj trgovini ću kupiti takav proizvod.

 4. #3
  Junior Member
  Join Date
  Jul 2020
  Posts
  20
  Činite ispravnu stvar kad želite kupiti kamion. Osobno ponekad žalim što ga nisam imao. Doista, ponekad ono što želite oduzeti ne stane u automobil. Stoga sam si naručio kombi s ove stranice https://www.truck1.hr/kamioni/kamion...aju-brze-hrane. Tamo također možete otići i odabrati proizvod koji vam treba. Mislim da ćete tamo sigurno odabrati nešto za sebe. Napokon, oni imaju ogromnu raznolikost različite opreme.


 

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •